Behandelingen en specialisaties

Wanneer naar de algemeen fysiotherapeut

Als bewegen niet meer vanzelf gaat!
Thuis, in uw vrije tijd en/of op het werk bent u altijd in beweging. Als dit moeizaam gaat of niet meer lukt, kan de fysiotherapeut u weer op de goede weg helpen. Ook kunt u bij de fysiotherapeut terecht op het moment dat u de klachten juist wilt voorkómen. De fysiotherapeut is tenslotte de expert in houding en beweging!

Het eerste bezoek

De fysiotherapeut doet een intake. Deze bestaat uit een vragenlijst en lichamelijk onderzoek. Het resultaat wordt met u besproken. Indien behandeling noodzakelijk is, wordt een behandelplan opgesteld.

De behandeling

Het behandelplan wordt op maat opgesteld passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken. Daarbij geeft de fysiotherapeut (preventief) advies om verergering van de klachten te doen voorkomen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u terug naar uw huisarts/specialist.

Verwijzing

U kunt met – of zonder verwijzing van huisarts/specialist bij uw fysiotherapeut terecht. Bij chronische aandoeningen welke vermeld staan op: www.zorgvergoeding.com, u dient dan wel in het bezit te zijn van een verwijzing door de huisarts/specialist.

Algemene fysiotherapie behandelingen

Gespecialiseerde fysiotherapie behandelingen